POZIV NA VOLONTIRANJE – druženje s osobama starije životne dobi, osobama s invaliditetom i djecom s teškoćama u razvoju


Imaš viška slobodnog vremena i želiš ga iskoristiti na najbolji mogući način? Zašto ga ne bi poklonio i na taj način nekome uljepšao dan. Ponekad svakodnevica za osobe starije životne dobi, osobe s invaliditetom i djecu s teškoćama zna biti dosadna i monotona te je dovoljna i mala promjena da bi se u njihovo raspoloženje unijela vedrina i pozitiva. Zašto baš TI ne bi bio pokretač te promjene i uljepšao nekome dan? Naizgled su to uobičajene stvari, ali nekome jako puno znače. 

Volonterski centar stoga traži komunikativne i motivirane volontere koji bi dio svog slobodnog vremena odvojili za druženje s osobama starije životne dobi, osobama s invaliditetom i djecom s teškoćama u razvoju na području Grada Preloga, Općine Podturen, Općine Domašinec i Općine Donji Vidovec.

Od volontera se očekuje da s korisnikom porazgovara, prošeta, čita, diskutira, pomogne možda prilikom ustajanja, donošenja stvari ili drugih sličnih aktivnosti.

Volonterski centar „Za zajednicu“ će osigurati povrat sredstava prijevoza do mjesta druženja, a na vama je samo da ponesete dobru volju.

Prijaviti se možete na broj telefona 040/395-077, putem naše web stranice www.zazajednicu.com.hr, ili na email zazajednicu@gmail.com, te se tako upisati u našu bazu podataka volontera.

Veselimo se zajedničkim druženjima!


Povratak na programi