Izvrsna prilika za osobe koje rade s mladima: besplatna edukacija o razumijevanju fenomenu radikalizacije mladih


Poštovani,

prenosimo vam poziv za besplatnu edukaciju:

Poštovani,

ovim putem vas pozivamo na besplatnu dvodnevnu edukaciju koja ima za cilj povećati razumijevanje fenomena radikalizacije mladih, omogućiti prepoznavanje uzroka radikalizacije mladih i osnažiti zajednicu kako bi pravovremeno prevenirali nasilni ekstremizam mladih.

Edukacija će se održati 27. i 28. svibnja 2021. godine u Zagrebu u hotelu Academia (https://www.hotelacademia.hr/). Odabranim sudionicima će biti pokriveni putni troškovi javnog prijevoza u punom iznosu, a smještaj u dvokrevetne sobe i obroci su organizirani u hotelu i u potpunosti su pokriveni od strane organizatora edukacije.

Edukacija je namijenjena osobama koje rade s mladima u udruzi, školi, učilištu, fakultetu, javnoj instituciji ili ustanovi, socijalnim radnicima_ama, psiholozima i drugim osobama koje imaju direktan kontakt s mladima u svome poslovnom okruženju.

Više informacija o edukaciji i programu možete pronaći na poveznicama:
http://www.udrugaprizma.hr/blog/razumijevanje-fenomena-radikalizacije-mladih
https://www.facebook.com/events/1413700352306548

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti na:
https://bit.ly/3tnu3Dq

Prijave su otvorene do 17. svibnja, a prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima odabira do 19. svibnja.

Edukacija se provodi u okviru projekta CommUnity: Build Communities - Create Peace (http://thecommunityproject.eu) a organizacija edukacije sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Fonda za unutarnju sigurnost - Instrumenta za financijsku potporu policijskoj suradnji, sprječavanju i suzbijanju kriminala i upravljanju kriznim situacijama i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Također, molimo vas da podijelite informaciju putem vaših kanala komunikacije.


Lijep pozdrav, Silvestar


--

Povratak na novosti