Održana početna online konferencija projekta „Mijenjam svijet, volontiram IV“


Dana 04. veljače 2020. godine Volonterski centar „Za zajednicu“ održao je početnu online konferenciju projekta „Mijenjam svijet, volontiram IV“ čiji je cilj doprinijeti promociji i razvoju volonterstva na području donjeg dijela Međimurske županije kroz informiranje i edukaciju, umrežavanje i poticanje razvoja inovativnih oblika volontiranja.

Na konferenciji su bili predstavljeni programi, aktivnosti i edukacije koje će se provoditi u okviru projekta u suradnji s ACT grupom i Gradskim društvom Crvenog križa Čakovec, kao i druge volonterske akcije, namijenjene građanima, zainteresiranim volonterima i organizatorima volontiranja. Projekt je počeo 01.01.2021. godine, a provodit će se do 31.12.2022. godine.

Projekt se provodi u partnerstvu s Društvom osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Gradom Prelogom, Općinom Donji Vidovec, Općinom Domašinec, Općinom Podturen, Općinom Donji Kraljevec, Centrom za socijalnu skrb Čakovec, Srednjom školom Prelog, a financira ga Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Situacija s COVID 19, dala nam je nove ideje i perspektive koje smo unijeli u ovaj projekt, istaknula je Dolores Andročec, voditeljica projekta, te pozvala sve zainteresirane volontere da se uključe u volonterski rad.

undefined

undefined


Povratak na novosti